Производители :

Машина за мелење месо

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Максимална јачина на моторот: 1500 W Управување: Механичко   Реверзибилна функција Решетка .....

Апарат за мелење на месо GORENJE MG1500W

4.100ден Без данок: 4.100ден
0

Максимална јачина на моторот: 1500 W Управување: Механичко   Реверзибилна функција Решетка .....