Производители :

Електрични бокали

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Бокал за вода Siemens TW3A0107

1.890ден Без данок: 1.890ден
0

Опис: -Покриени греачи- Дно од облагороден челик- Променлив филтер за воден каменец- Приказ.....

Бокал за вода со филтер Hyundai Clarion

990ден Без данок: 990ден
0

  Основни карактеристики Тип Hyundai Clarion Капацитет  [L] 2 Сигурносен капак да Инд.....

Ел. бокал за вода VIVAX HOME WH-174W

850ден Без данок: 850ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2200 Капацитет [л] 1,7 Останато автоматско исклучување, .....

ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ ADLER 1203

1.590ден Без данок: 1.590ден
0

Максимален капацитет:1.7L; Минимален капацитет: 0.5 L; Моќност: 2000 W; Скриен грејач; П.....

Електричен бокал Hyundai VK 210B

699ден Без данок: 699ден
0

Капацитет од 1 литар. 1500 вати моќност Сталак со 360 степени ротација.   .....

Електричен бокал Hyundai VK 113

990ден Без данок: 990ден
0

  Основни карактеристики Тип Hyundai VK 113 Моќност [W] 2000 Капацитет  [L] 1,7 Двојно н.....

Електричен бокал Hyundai VK 700SS

1.499ден Без данок: 1.499ден
0

  Основни карактеристики Тип Hyundai VK 148 Моќност [W] 2000 Капацитет  [L] 1,7 Автоматс.....

Електричен бокал Hyundai VK 830BE

690ден Без данок: 690ден
0

  Основни карактеристики Тип Hyundai VK 830BE Моќност [W] 2000 Капацитет  [L] 1,7 Автома.....

Електричен бокал Hyundai VK 830R

690ден Без данок: 690ден
0

  Основни карактеристики Тип Hyundai VK 148 Моќност [W] 2000 Капацитет  [L] 1,7 Автоматс.....