Производители :

Електрични ваги

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER 8107

1.309ден Без данок: 1.309ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за телесни масти; Монитор за вода; .....

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER 8117

999ден Без данок: 999ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Опремена со 4 високо прецизни сензори за мерење;.....

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER 8121

799ден Без данок: 799ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Подлога напаревна од 6мм  сигурносно стакло; .....

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER 8123

1.069ден Без данок: 1.069ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за маснотии; ЛЦД дисплеј;  Подлога.....

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER 8124

799ден Без данок: 799ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за маснотии; ЛЦД дисплеј;  Подлога.....

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER 8135

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Точност 100 гр Градирање d=100g; Монитор за маснотии; Монитор за те.....

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER AD 8122

999ден Без данок: 999ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Подлога напаревна од 6мм калено сигурносно стакл.....

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER AD 8138

1.099ден Без данок: 1.099ден
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; ЛЦД дисплеј;  Подлога направена од 6мм калено.....

Вага за телесна тежина Hyundai OVET 101B

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

� Основни карактеристики Тип Hyundai OVET 101B Мерливост 180кг Меморија 10 лица Стакло т.....