Производители :

Кујнски тави и тенџериња

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Дијаметар: 26 см Дебелина: 2,0 мм Материјал: керамика Внатрешноста е обложена со Dylon неле.....

RAVELLI ТЕНЏЕРЕ PERLA F-20

899ден Без данок: 899ден
0

Дијаметар: 20 см Дебелина: 2,0 мм Материјал: керамика Внатрешноста е обложена со Dylon нелеплива .....

Ѓезве RAVELLI Italianissima F-10

399ден Без данок: 399ден
0

Ѓезве Ravelli Големина F-10  Производство Италија  .....

Длабока тава RAVELLI Corallo F-20

599ден Без данок: 599ден
0

Дијаметар: 20 см Дебелина: 2.5 мм Материјал:Тефлон Внатрешноста е обложена со Dylon не леплива по.....

0

Дијаметар: 26 см Материјал:Керамика Внатрешноста е обложена со Dylon нелеплива подлога Чистење: с.....

Тава за пржење RAVELLI Bollognese F-26

659ден Без данок: 659ден
0

Дијаметар: 26 см Дебелина: 2.5 мм Материјал:Тефлон Внатрешноста е обложена со Dylon нелеплива под.....

Тава за сосови RAVELLI Corallo F-16

529ден Без данок: 529ден
0

Дијаметар: 16 см Дебелина: 2.0 мм Материјал: Алуминиум Внатрешноста е обложена со Dylon не леплив.....

Тавче RAVELLI Perla

619ден Без данок: 619ден
0

Дијаметар: 25x22 см Дебелина: 1,5 мм Материјал: керамика Внатрешноста е обложена со Dylon не лепл.....