Производители :

Апарат за чистење влакна

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Напојување: батерија на полнење; Максимално време на полнење: 8 часа. Кружен отстранувач на вл.....

0

Напојување: батерија; Кружен отстранувач на влакна; Лесно отстранување на влакна од ткаенини, .....

0

Напојување: батерија на полнење; Максимално време на полнење: 8 часа Кружен отстранувач на вла.....

0

Напојување:батерија на полнење; Максимално време на полнење: 8 часа. Кружен отстранувач на вла.....