Производители :

Апарат за обарување на јајца

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА SEVERIN 3050

1.190ден Без данок: 1.190ден
0

Пластично куќиште 400 W Безбедносен отвор Не леплива подлога Држач за јајца од 1-6 јајца .....