Производители :

Апарати за дом

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Кујнска вага VIVAX HOME BK-500S

999ден Без данок: 999ден
0

Основни карактеристики Макс. мерена маса [кг] 5 Мин. мерена маса [г] 1 Останато автоматско .....

Ледомат VIVAX HOME IM-121T

8.499ден Без данок: 8.499ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет за вода (литри) 2,4 .....

Мелница за бибер ADLER MS 4432

629ден Без данок: 629ден
0

Тип - МЕЛНИЦА ЗА БИБЕР Контрола на дебелината на мелењето; Куќиште од нерѓосувачки челик; Керамич.....

Миксер ADLER 4205

1.049ден Без данок: 1.049ден
0

Моќност: 300W; 5 брзини; ТУРБО копче; Две обични маталки и две маталки за тесто .....

Миксер Gorenje ME501N

1.750ден Без данок: 1.750ден
0

Технички карактеристики Тип на мотор:�AC мотор Турбо копче Можност за перење на дод.....

Миксер MAX GТМ 8007А

1.149ден Без данок: 1.149ден
0

Moќност : 300W 5 брзини на контрола Т урбо копче Копче за ослободување на маталките 2 .....

Миксер SEVERIN 3820

1.549ден Без данок: 1.549ден
0

Тип: Миксер Моќност: 300W; 5 брзини; Турбо копче; Две обични маталки и две маталки за тесто; Ко.....

Миксер SEVERIN 3827

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Тип: Миксер Моќност:200W 5 брзини 2 обични маталки и 2 маталки за тесто .....

Миксер VIVAX HOME HM-301 W

1.049ден Без данок: 1.049ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 300 5 брзини,турбо функција, продолжетоци: мешалка и кук.....