Производители :

Апарати за дом

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Електрична скара VIVAX HOME EG-4030

2.200ден Без данок: 2.200ден
0

Моќност: 2000 W, Површина за печење: 40 x 30 cm, Нелеплива површина Полурамна плоча, полур.....

Електрична скара VIVAX HOME EG-4832

2.650ден Без данок: 2.650ден
0

  Основни карактеристики Моќност [В] 1800 Димензии на подручја за печењ [цм] 48x32 Останати карактер.....

Електрична скара VIVAX HOME EG-5025

2.599ден Без данок: 2.599ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2000 Димензии на површината за печење [цм] 50x25 Останати к.....

Електрично решо- двојно ADLER 6502

2.330ден Без данок: 2.330ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО Моќност: 1500 W + 1000 W; Дијаметар на ринглите: 187мм, 152мм; Прилаг.....

Кујнска вага ADLER 3131

969ден Без данок: 969ден
0

Капацитет 5кг;� Точност до 1g; Високо прецизен сензор за мерење;� Голем ЛЦД дисплеј; Авт.....

Кујнска вага ADLER 3133

1.359ден Без данок: 1.359ден
0

Оценува 7 клучни хранлива параметри: калории, натриум, јагленохидрати, растителни влакна, протеини, .....

Кујнска вага ADLER 3137 W

929ден Без данок: 929ден
0

Капацитет:5кг; Точност до 1 гр.; Голем сад; Бела боја;� Голем LCD екран; Мерни единиц.....

Кујнска вага ADLER 3138 W

899ден Без данок: 899ден
0

Дигитална кујнска вага Адлер АД3138b:���������������������������������������������� Капацитет:5кг.....

Кујнска вага ADLER 3142

899ден Без данок: 899ден
0

Дигитална кујнска вага Адлер АД3138b:�������������������������������������������� � Капацитет: 5к.....