Производители :

Апарати за дом

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Електричен бокал SEVERIN 3372

1.399ден Без данок: 1.399ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ Моќност: 1000 W; Капацитет од 1 литри; Транспарентен индикатор за ни.....

Електричен бокал SEVERIN 3387

1.099ден Без данок: 1.099ден
0

Моќност: 2200� Капацитет до 1,5 л Индикатор за нивото на водата Греачот и телото се од нерѓ.....

Електричен бокал VIVAX HOME WH-175L

999ден Без данок: 999ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2200 Капацитет [л] 1,7 Останато автоматско исклучување, .....

0

Основни карактеристики Моќност [В] 2200 Капацитет [л] 1,7 Останато автоматско исклучување, .....

Електричен бокал за вода VIVAX HOME WH-176TC

1.799ден Без данок: 1.799ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2200 Капацитет [л] 1,7 Останато:�автоматско исклучување,.....

Електрична скара VIVAX HOME EG-4030

2.200ден Без данок: 2.200ден
0

Моќност: 2000 W, Површина за печење: 40 x 30 cm, Нелеплива површина Полурамна плоча, полур.....

Електрична скара VIVAX HOME EG-4832

2.650ден Без данок: 2.650ден
0

  Основни карактеристики Моќност [В] 1800 Димензии на подручја за печењ [цм] 48x32 Останати карактер.....

Електрична скара VIVAX HOME EG-5025

2.599ден Без данок: 2.599ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2000 Димензии на површината за печење [цм] 50x25 Останати к.....

Електрично решо- двојно ADLER 6502

2.330ден Без данок: 2.330ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО Моќност: 1500 W + 1000 W; Дијаметар на ринглите: 187мм, 152мм; Прилаг.....