Производители :

Апарати за дом

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Подлога напаревна од 6мм �сигурносно стакло; .....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за маснотии; ЛЦД дисплеј;� Подлога.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Монитор за маснотии; ЛЦД дисплеј;� Подлога.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Точност�100 гр Градирање d=100g; Монитор за маснотии; Монитор за телесни.....

0

Капацитет на мерење 150 кг; Градирање d=100g; Подлога напаревна од 6мм калено сигурносно стакл.....

0

Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g ЛЦД дисплеј  Подлога направена од 6мм калено сигурнос.....

Електричен бокал SEVERIN 3389

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност: 1500W Капацитет до 1,2 л Индикатор за нивото на водата Капак со шарки кој се заклу.....

Електричен бокал ADLER 1203

1.590ден Без данок: 1.590ден
0

Максимален капацитет:1.7L; Минимален капацитет: 0.5 L; Моќност: 2000 W; Скриен грејач; П.....

Електричен бокал SEVERIN 3333

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Тип - ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ Моќност 1800 W Капацитет на бокалот 1 литри Монтажен бокал Kуќишт.....