Производители :

Уреди за вградување

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX HOME фрижидер DD-220 WH A - две врати

9.896ден Без данок: 9.896ден
0

Основни карактеристики Нето зафатнина на фрижидерот [л] 89 Нето зафатнина на комората [л] 29 .....

Вградна рерна GORENJE BO53CLI

17.750ден Без данок: 17.750ден
0

Classico Енергетска класа: А Дизајн/Боја: Слонова коска Боја на рачката: Боја на рачката .....

Вградна рерна GORENJE BO625E10XK

14.750ден Без данок: 14.750ден
0

    Технички карактеристики Essential линија Енергетска класа: А Дизајн/Боја: Инокс .....

Вградна рерна GORENJE BO635E20X

16.990ден Без данок: 16.990ден
0

Технички карактеристики Essential линија Енергетска класа: А Дизајн/Боја: Инокс Боја.....

Вградна рерна GORENJE BO71SY2B

17.890ден Без данок: 17.890ден
0

Технички карактеристики Simplicity 2 Енергетска класа: А Дизајн/Боја: Графитно црна .....

Вградна рерна GORENJE BO87-ORA-W

33.590ден Без данок: 33.590ден
0

Технички карактеристики Gorenje Ora-Ïto Енергетска класа: А Дизајн/Боја: Бела Боја н.....

Вградна рерна GORENJE BO87-ORA-X

32.850ден Без данок: 32.850ден
0

Gorenje Ora-Ïto         Рерна Максимална температура на рерната: 275 °C   Е.....

Рерна Siemens HB23AT520

39.990ден Без данок: 39.990ден
0

Основни карактеристики Тип Siemens HB23AT520 5 Програми 5 начини на загревање горе/доле гре.....

Рерна Siemens HB331EO

15.900ден Без данок: 15.900ден
0

Основни карактеристики Тип Siemens HB331EO 5 Програми 5 начини на загревање горе/доле греењ.....