Производители :

Компјутери и опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

POS принтер BIXOLON SM SRP-350+IIICOSG

16.500ден Без данок: 16.500ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид термален Брзина на.....

POS принтер SM BIXOLON SRP-330COSG/MSN

12.450ден Без данок: 12.450ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид термален Брзина на.....

POS принтер SM BIXOLON SRP-770II

21.590ден Без данок: 21.590ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид термален Брзина на.....

RAM Меморија ADATA DDR4 4GB 2400MHz

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет [МB] 4096 Сл.....

RAM Меморија ADATA DDR4 8GB 2133MHz

4.000ден Без данок: 4.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет [МB] 8192 Сл.....

RAM меморија ADATA DDR4 8GB 2400MHz

4.000ден Без данок: 4.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет [МB] 8192 Сл.....

RAM меморија DDR4 4GB 2133MHz Value RAM Kingston

2.300ден Без данок: 2.300ден
0

Основни карактеристики Капацитет [МБ] 4096 Слот DDR4 .....

RAM меморија TRANSCEND DDR4 8GB 2133MHz

4.200ден Без данок: 4.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет [МB] 8192 Сл.....

SSD уред Adata 256GB SU800 SATA 3D Nand

7.200ден Без данок: 7.200ден
0

Уред за складирање на флеш меморија, за ултимативен перформанс на вашиот компјутер. � Специфи.....