Производители :

Компјутери и опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Торба за таблет MSI TBL-08 10.2"

825ден Без данок: 825ден
0

Основни карактеристики Опис MS TBL-08 10.2" торба за таблет до 10.2 Сировински состав најло.....

Футрола за таблет MS TBL-03 10.2"

353ден Без данок: 353ден
0

Основни карактеристики Опис MS TBL-03 10.2" футрола за таблет Сировински состав Неопрен .....

Футрола за таблет MS TBL-04 10.2"

660ден Без данок: 660ден
0

Основни карактеристики Опис MS TBL-04 10.2" футрола за таблет Сировински состав Неопрен .....

Футрола за таблет SBOX TUM-326

440ден Без данок: 440ден
0

Футрола за таблети со 7“-8“ инчи. Димензии : 22 x 16 x 2,8 cm .....

Футрола за таблет SBOX TUM-329

440ден Без данок: 440ден
0

Футрола за таблети со 7“-8“ екрани Димензии : 22 x 16 x 2,8 cm .....

DVD снимач ODD DRW LG GH24NSD1 SATA Bulk Black 24x

920ден Без данок: 920ден
0

Основни карактеристики Интерфејс SATA Запишување ДВД-Р 24x .....

POS принтер BIXOLON SM SRP-350IIICOG

11.750ден Без данок: 11.750ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид термални Брзина на.....

POS принтер BIXOLON SM SRP-350+IIICOSG

17.000ден Без данок: 17.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид термален Брзина на.....