Производители :

Компјутери и опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Глувче MS Industrial Bubble black

390ден Без данок: 390ден
0

Тип: жичен Интерфејс: USB оптички Резолуција 800 dpi 3 копчиња + scroll, црна боја .....

Глувче MSI ADVENTURE бежично

580ден Без данок: 580ден
0

Основни карактеристики Глувче безжично RF (2,4 GHz) Интерфејс USB Сензор оптичко Резолуц.....

Глувче MSI GLOSS жичано - Црно

400ден Без данок: 400ден
0

Основни карактеристики Глувче жичано Интерфејс USB Сензор оптичко Резолуција [дпи/цпи] 1.....

Глувче MSI GLOSS жичано - Бело

400ден Без данок: 400ден
0

Основни карактеристики Глувче жичнo Интерфејс USB Сензор оптички Резолуција [дпи/цпи] 10.....

Дискови CD –R CD TRX CD-R SP50

650ден Без данок: 650ден
0

Спецификација Основни карактеристики Боја Сребрена Брзина .....

Жичано оптичко глувче MS-01

280ден Без данок: 280ден
0

Спецификација Основни карактеристики Глувче жичано Интерфеј.....

Кулер MSI BALANCE 01 за 15,6" лаптоп

680ден Без данок: 680ден
0

Кулер за преносен компјутер 15,6"; Брзина на вентилаторот: 800-1000 РПМ; УСБ HUB: 2.....

Кулер MSI BALANCE 03 за 15. 6'' лаптоп

690ден Без данок: 690ден
0

Основни карактеристики Брзина на вентилаторот: 800-1000 RPM; 4 можни висински подлоги; US.....

Кулер MSI FREEZE DUAL за 15" & 17" лаптоп

800ден Без данок: 800ден
0

Основни карактеристики Опис 2 вентилатори, Брзина на вентилаторот: 1000 RPM , USB HUB: 2 до.....