Производители :

Компјутери и опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Спецификација Основни карактеристики Тип Тонер Боја Црн.....

0

Спецификација � Основни карактеристики Тип Тонер Боја Црн.....

0

Спецификација Основни карактеристики Тип Тонер Боја Црн.....

Торба за таблет MS TBL-02 - 10.2"

630ден Без данок: 630ден
0

Основни карактеристики Опис MS TBL-02 10.2" торба за таблет Сировинск.....

Фото хартија и кертриџ CANON KP108IN

2.650ден Без данок: 2.650ден
0

Опис на артиклот Фото хартија CANON KP108IN��+ Ink Cartridge, 10 kc 15 cm, 108 листови, 240 g/m2 .....

0

Торбичка со патент, и одделна дополнителна преграда � .....

Футрола за таблет MSI TBL-09 7"

399ден Без данок: 399ден
0

МС ТБЛ-09 7" црна кожна футрола за таблет до големина 7", превртена кожа, боја црна .....

Футрола за таблет TAB DOD MSI TAB-02 10"

690ден Без данок: 690ден
0

МС ТАБ-01 - елегантна футрола за таблет со држач. Сина футрола со држач кој се роти.....

Футрола за таблет TAB DOD MSI TAB-04 8"

490ден Без данок: 490ден
0

МС ТАБ-04 - навлака за 8" таблет со држач. Навлаката е�обложена со мек плишан матер.....

0

Спецификација� � Основни карактеристики Опис Sleeve за таблет, до 7.8.....

0

Спецификација Основни карактеристики Опис MS TBL-06 7.8", црвена sleeve.....

0

Спецификација� Основни карактеристики Футрола и тастатура за 10" таблет компјутер. Тастат.....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 500 Интерфеј.....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 10EZEX

3.300ден Без данок: 3.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфе.....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 20EFRX

6.050ден Без данок: 6.050ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2000 Интерфе.....

Читач на бар кодови MS META Laser Scanner

2.000ден Без данок: 2.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид рачен Технологија л.....