Производители :

Компјутери и опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Мултифункционален принтер HP MLJ M425dn

29.953ден Без данок: 29.953ден
0

Брзина на печатење макс. до 33/А4 стр/мин   Технологија на печатење .....

Мултифункционален принтер Samsung SL-M2875FD

11.339ден Без данок: 11.339ден
0

Брeнд Samsung Тип на производот Принтер - Мултифункциски (Ласер) Брзин.....

Надворешен хард диск WD My Book 4TB

11.490ден Без данок: 11.490ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" .....

Надворешен хард диск WD My Book Studio 2 TB

8.646ден Без данок: 8.646ден
0

Основни карактеристики Капацитет [GB] 2000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [MB] 64 Формат 3,5" .....

Надворешен хард диск WD My Book Studio 4TB

13.071ден Без данок: 13.071ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Б.....

Надворешен хард диск WD My Cloud 3TB

11.800ден Без данок: 11.800ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 3000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

Надворешен хард диск WD My Cloud 4TB

12.200ден Без данок: 12.200ден
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 4000 Интерфејс LAN Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број .....

0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 1000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 8 Формат 2,5" Бр.....

0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 2000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 8 Формат 2,5" Бр.....