Производители :

Радио

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX VOX Bluetooth радио BT-001B

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Основни карактеристики Звучници [В] 2x 3 Останато FM/AM, radio USB Енергија и потрошувачка .....

Радио VIVAX VOX Вluetooth BT-001W

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Звучници [В] 2 x 3 Ост.....

Радио VIVAX VOX Вluetooth BT-001B

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Звучници [W] 2 x 3 Ост.....