Производители :

Аудио опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Грамофон ретро HYUNDAI RTC 513

10.200ден Без данок: 10.200ден
0

Аналоген FM / AM тјунер со покажувач Мануелно бирање на станици LCD дисплеј Подржува CD, CD-R /.....

Грамофон ретро HYUNDAI RTC 611

18.700ден Без данок: 18.700ден
0

� Аналоген тјунер со покажувач Bandwidth - FM / AM Мануелно бирање на станиците ЦД диск LED д.....

Звучници MSI 2.0 TWINS

650ден Без данок: 650ден
0

вкупна моќност: 4W фрекфенциски� опсег 80Hz-18KHz USB приклучок� � .....

Звучници MSI CUBE

670ден Без данок: 670ден
0

Основни карактеристики: Моќност [W] 4W Фрекфенциски распон 80Hz-18KHz .....

Звучници MSI SQUARE

760ден Без данок: 760ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 6 Фреквенциски распон 150Hz - 18kHz � .....

Звучници MSI TOWERS 2.0

780ден Без данок: 780ден
0

Основни карактеристики Снага [W] 6 Однос сигнал/шум [dB] 0 Френкфенциски распон 150Hz-20.....

USB кабел MSI USB 2.0 A-B 3М

230ден Без данок: 230ден
0

Спецификација� Основни карактеристики Должина [м] 3 ВИД НА .....

Аудио Кабел CC MSI AUDIO 0533591

70ден Без данок: 70ден
0

Спецификација Основни карактеристики Должина [м] 2 Вид на к.....

0

Спецификација  Основни карактеристики Должина [м] 2 Вид на .....