Производители :

ГРЕАЛКИ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Ѕидна греалка Vivax WMH-2000L

2.749ден Без данок: 2.749ден
0

Модел Vivax WMH-2000L Моќност [W] 1000/2000 Дисплеј .....

Кварцна греалка Vivax QH-1202

1.150ден Без данок: 1.150ден
0

Модел Vivax QH-1202 Моќност [W] 1200 Кварцни греачи  .....

Керамичка ѕидна греалка Vivax WMH-2001B

2.399ден Без данок: 2.399ден
0

Модел Vivax WMH-2001B Моќност [W] 2000 Степен на моќно.....

Конвекторска греалка Simfer S4250KV

4.190ден Без данок: 4.190ден
0

Модел Simfer S4250KV Моќност [W] 2500 Напон 230w .....

Конвекторска греалка Vivax CH-2009FW

1.899ден Без данок: 1.899ден
0

Модел Vivax CH-2009FW Моќност [W] 1200/2000 Степен на .....

Панелна греалка Vivax PH-2001

2.299ден Без данок: 2.299ден
0

Модел Vivax PH-2001 Моќност [W] 2000 ТИП Панелна .....

Панелна греалка Vivax PH-2501

2.499ден Без данок: 2.499ден
0

Модел PH-2501 Моќност [W] 2500 ТИП Панелна .....