Производители :

ГРЕЈНИ ТЕЛА

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Ѕидна греалка Vivax WMH-2000L

2.749ден Без данок: 2.749ден
0

Модел Vivax WMH-2000L Моќност [W] 1000/2000 Дисплеј .....

Калорифер Dynamic 20559

599ден Без данок: 599ден
0

Модел Dynamic 20559 Моќност [W] 1000/2000 Степен на ду.....

Калорифер MAX KF 580 Црн

639ден Без данок: 639ден
0

Модел MAX KF 580 Моќност [W] 1000/2000 Вентилтор за из.....

Калорифер MAX KF 590 Бел

599ден Без данок: 599ден
0

Модел MAX KF 590 Моќност [W] 1000/2000 Вентилтор за из.....

Калорифер Vivax FH-2051

599ден Без данок: 599ден
0

Модел Vivax FH-2051 Моќност [W] 1000/2000 Друго Тер.....

Калорифер Vivax FH-2071

599ден Без данок: 599ден
0

Модел Vivax FH-2071 Моќност [W] 1000/2000 Друго Тер.....

Калорифер Vivax FH-2081B

750ден Без данок: 750ден
0

Модел Vivax FH-2081B Моќност [W] 1000/2000 Друго Те.....

Кварцна греалка Vivax QH-1202

1.150ден Без данок: 1.150ден
0

Модел Vivax QH-1202 Моќност [W] 1200 Кварцни греачи  .....

Керамичка ѕидна греалка Vivax WMH-2001B

2.399ден Без данок: 2.399ден
0

Модел Vivax WMH-2001B Моќност [W] 2000 Степен на моќно.....

Керамички калорифер MAX KF 603

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Модел �MAX KF 603 Моќност [W] 750/1500 3 температури� .....

Конвектор BOSCH TRONIC 1500 EC 1500-1 WI

5.099ден Без данок: 5.099ден
0

Моќност: 1500W Сигурносен прекинувач Термостат Димензии:105x620x400mm Тежина:4,2 kg .....

Конвектор DYNAMIC 8256 2500W

2.490ден Без данок: 2.490ден
0

Moќност: 2500 W Автоматска регулација на температурата Термостат Заштита од прегревање Сигнална ламп.....

Конвекторска греалка Simfer S4250KV

4.190ден Без данок: 4.190ден
0

Модел Simfer S4250KV Моќност [W] 2500 Напон 230w .....

Конвекторска греалка Vivax CH-2009FW

1.899ден Без данок: 1.899ден
0

Модел Vivax CH-2009FW Моќност [W] 1200/2000 Степен на .....

Маслен радијатор Vivax OH-133004F

3.699ден Без данок: 3.699ден
0

Модел OH-133004F Тип маслен радијатор Моќност [W] 2.....

Панелна греалка Vivax PH-2001

2.299ден Без данок: 2.299ден
0

Модел Vivax PH-2001 Моќност [W] 2000 ТИП Панелна .....

Панелна греалка Vivax PH-2501

2.499ден Без данок: 2.499ден
0

Модел PH-2501 Моќност [W] 2500 ТИП Панелна .....

Радијатор на масло OH-112500B

3.099ден Без данок: 3.099ден
0

Модел OH-112500B Тип маслен радијатор  Моќност [W] .....