Производители :

Апарати за кафе

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Апарат за варење турско кафе MAX NE 200

1.299ден Без данок: 1.299ден
0

Тип: Апарат за варење кафе Моќност:800W; Капацитет на вода: максимум 270ml; Копче за вклучување/ .....

Апарат за варење турско кафе NE 201А

999ден Без данок: 999ден
0

Моќност: 650W; Капациет на вода: максимум 270ml; Копче за вклучување/ исклучување; Скриен грејач;.....

Апарат за мелење кафе ADLER AD 443

1.130ден Без данок: 1.130ден
0

Тип - АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ КАФЕ Моќност: 150W; Капацитет: 70g; Заштита од работа без поклопец .....

0

Тип - АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ПЕНА-КАФЕ Управување со батерии 2 вклучени батерии (1.5V) Максимална брзи.....

Апарат за филтер кафе SEVERIN 4478

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност: 800W Капацитет: 10 чаши Стаклен бокал со рачка Резервоар за вода со означени нивоа Отст.....

0

Тип: Апарат за варење кафе Моќност: 650W Капациет на вода: максимум 270ml Копче за вклучување/ исклу.....

Апарат за еспресо SEVERIN 5991

5.999ден Без данок: 5.999ден
0

Тип: Апарат за еспресо Моќност: 1250 W Резервоар Авто-притисок за олеснување на функцијата кога е ис.....

Апарат за кафе Vivax CM-08126F

899ден Без данок: 899ден
0

Основни карактеристики   Моќност [W]: 800 Врста на кафе: филтер .....

Апарат за кафе Vivax CM-700TG

1.599ден Без данок: 1.599ден
0

Моќ [W]: 700 Кафе тип: мелено кафе Боја: Црна Други карактеристики Друго:LCD екран со статус LED.....

Апарат за мелење кафе Severin 3868

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Тип: Апарат за мелење кафе� Моќност: 140 W Нерѓосувачки нож Кабел на намотување Гаранција 1 година .....

Апарат за мелење кафе Severin 3874

3.000ден Без данок: 3.000ден
0

Моќност: 100 W Прилагодливо ниво на мелење Диск мелница од нерѓосувачки челик Сад за мелење кафе со .....

0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [W] 1000 Капацитет [L] 0,.....

0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [W] 1000 Капацитет [L] 0,.....

Кафемат Severin 4479 црн/бел

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Моќност: 800W Капацитет: 10 чаши Стаклен бокал со рачка Резервоар за вода со означени нивоа Отстранл.....

Кафемат Severin 4496

2.990ден Без данок: 2.990ден
0

Моќност: 1000W Капацитет: 10 чаши Стаклен бокал со рачка Резервоар за вода со означени нивоа Отстран.....

Мелница за кафе BOSCH MKM 6000

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Моќност: 180W Капацитет: 75g кафе во зрна Работи само со затворен капак Сигурносен прекинувач Ножот .....