Производители :

Цедалки

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Цедалка ADLER AD 4004

749ден Без данок: 749ден
0

Тип: ЦЕДАЛКА Моќност: 40W; Капацитет: 500ml; Ротирање на лево и десно; Безбедносен капак. .....

Цедалка Bosch MCP 3500

1.590ден Без данок: 1.590ден
0

Моќност: 25W Капаците: 0,8 литри Наменет само за цитрусни плодови Конус за цедење кој се издвојува Т.....

Цедалка Severin 3536

999ден Без данок: 999ден
0

Тип: ЦЕДАЛКА  Моќност: 25W Капаците: 0,75 литри Наменет само за цитрусни плодови 2 Конуса за цедење .....

Цедалка за агруми Adler AD 4003

889ден Без данок: 889ден
0

Моќност 40 W Два различни конуси за цедење Ротација на десната и левата страна Автоматско вклучување.....

Цедалка за агруми VIVAX HOME CJ-4012

899ден Без данок: 899ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [W] 40 Останато капацитет.....