Производители :

Проектори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Спецификација Основни карактеристики Димензиии на платното [цм] 188x205.....

Проектор ACER X115H SVGA 3300 ANSI, HDMI

21.570ден Без данок: 21.570ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид DLP Макс. резолуци.....

Проектор ACER X117H

23.100ден Без данок: 23.100ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид DLP Макс. резолуци.....

Проектор BENQ MS517H SVGA, 3300ANSI, HDMI- Бел

21.370ден Без данок: 21.370ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид DLP Макс. резолуци.....