Производители :

Тостери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Тостер сендвич ADLER AD 3015

859ден Без данок: 859ден
0

Тип -ТОСТЕР СЕНДВИЧ Моќност 750 W Нелепливи плочи за полесно чистење Големина за два сендвичи Ку.....

Тостер-двопек SEVERIN 2287

1.799ден Без данок: 1.799ден
0

Моќност: 700W Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик Browning електронска контрола со с.....

VIVAX HOME ТОСТЕР TS-7501 BLS

879ден Без данок: 879ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [W] 750 Останато� фиксна .....

Тостер Bosch TFB 3302 V

4.490ден Без данок: 4.490ден
0

Моќност: 1800W; Нелепливи грил плочи; Боја отпорна на високи температури Површина на плочите 22х31см.....

Тостер Electrolux EAT7800

4.390ден Без данок: 4.390ден
0

980 W; 7 степени на јачина; електронска регулација на моќност на печење; отстранлив сад за трошки; м.....

Тостер Max PG 60 C

2.890ден Без данок: 2.890ден
0

Тип -ТОСТЕР СЕНДВИЧ Моќност: 2000W; Автоматски термостат; Светилка за вклучено и спремно за работа; .....

Тостер Severin 2971

1.499ден Без данок: 1.499ден
0

Моќност: 600W Нелепливи плочи за полесно чистење Термостат за одржување на оптималната температура з.....

Тостер Vox SM 100 GM

1.049ден Без данок: 1.049ден
0

Моќност: 700W Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик Нелепливи плочи исклучително лесни з.....

Тостер Vox SM 2005

849ден Без данок: 849ден
0

Моќност: 700W Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик Нелепливи плочи исклучително лесни з.....

Тостер Vox SM 2096 M

1.149ден Без данок: 1.149ден
0

Моќност: 700W Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик Нелепливи плочи исклучително лесни з.....

Тостер за вафли Adler AD 311

1.199ден Без данок: 1.199ден
0

Тип -ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ Моќност: 700W; Нелепливи плочи за полесно чистење; Термостат за одржување на оп.....

Тостер за вафли Vox WF-281

1.990ден Без данок: 1.990ден
0

Моќ:�1100W Нелепливи плочи:�Овие плочи овозможуваат лесно чистење Димензии на плочите:�24x24cm .....

Тостер сендвич SEVERIN 2967

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Тип - ТОСТЕР СЕНДВИЧ Куќиштето е отпорно на топлина 700 W Нелепливи грил плочи Лесен за чистење Пило.....