Производители :

МОБИЛНИ КЛИМИ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики   Функционалности: Memory функција, Anti cool Air диз.....

0

Капацитет на ладење 2600W Капацитет на ладење2100W Разлaден медиум R410A Класа на енергетска ефик.....

0

Основни карактеристики   Функционалности: Memory функција, Anti cool Air диз.....

0

Основни карактеристики   Функционалности: Memory функција, Anti cool Air диз.....