Производители :

ON/OFF

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

ACP-09CH25 AEX Ph-V-Hz 220-240V- 50Hz, 1Ph Ладењ.....

0

ACP-12CH35 AEX Ph-V-Hz 220-240V- 50Hz, 1Ph Ладењ.....

0

ACP-18CH50 AEX Ph-V-Hz 220-240V- 50Hz, 1Ph Ладењ.....

Vivax Cool ACP-24CH70AEX Х Дизајн | On/Off клима уред

32.990ден Без данок: 32.990ден
0

ACP-24CH70 AEX Ph-V-Hz 220-240V- 50Hz, 1Ph Ладењ.....

0

Модел ACP-12CH35AEAC Тип маслен радијатор  Моќност [W.....