Производители :

ИНВЕРТЕР КЛИМИ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

WiFi модул VIVAX COOL AEVI-AERI

999ден Без данок: 999ден
0

Компатибилни за сите серии од 2016 и 2017 година Повторно на залиха кон почетокот на месец Февруа.....

0

  Модел: ACP-12CH35AEVI Gold Капацитет: Ладење3517W Греење: 3810 W Разладувачки медиум: R410A .....

0

Модел: ACP-12CH35AEQI R32 Капацитет: Ладење 3520 W Греење: 3810 W Разладувачки медиум: R32 Ладење: A.....

0

Модел: ACP-18CH50AEQI R32   Капацитет Ладење 5280 W Греење 5570 W   Разладувачки медиум: R32 .....

0

Модел: ACP-24CH70AEQI R32   Капацитет Ладење: 7030 W Греење: 7330 W   Разладувачки медиум: R32.....

0

Модел: ACP-24CH70AERI   Капацитет: Ладење: 7330 W Греење: 7330 W   Разладувачки медиум: R32  .....

0

Модел: ACP-09CH25AEQI   Капацитет Ладење: 2640  Греење: 2930    Класа на енергетска ефикаснос.....

0

Модел ACP-09CH25AERI   Капацитет Ладење 2640 W Греење 2930 W   Разладувачки медиум R32   Кл.....

0

Модел ACP-09CH25AEYI   Капацитет Ладење 2640 W Греење 4103 W   Разладувачки медиум R32   К.....

0

Модел ACP-12CH35AERI Gold R32   Капацитет Ладење 3520 W Греење 3,810 W    Класа на енергетска.....

0

Модел ACP-12CH35AERI R32 Капацитет Ладење 3520(820-4160)W Греење 3,810 W (1060-4780)W Класа на ен.....

0

Модел ACP-12CH35AEVI   Капацитет Ладење 3517W Греење 3810 W   Разладувачки медиум R410A   .....

0

Модел ACP-12CH35AEXI   Капацитет Ладење 3520 W Греење 3810 W   Класа на енергетска ефикаснос.....

0

Модел ACP-12CH35AEYI   Капацитет Ладење 3517 W Греење 4250 W   Разладувачки медиум R32   К.....

0

Модел ACP-18CH50AERI� � Капацитет Ладење 5280 W Греење 5570 W � Разладувачки медиум R32 � .....

0

Модел ACP-18CH50AEVI   Капацитет Ладење 5275 W Греење 5568 W   Разладувачки медиум R410A   .....