Производители :

КЛИМИ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики   Функционалности: Memory функција, Anti cool Air диз.....

0

Капацитет на ладење 2600W Капацитет на ладење2100W Разлaден медиум R410A Класа на енергетска ефик.....

WiFi модул VIVAX COOL AEVI-AERI

999ден Без данок: 999ден
0

Компатибилни за сите серии од 2016 и 2017 година Повторно на залиха кон почетокот на месец Февруа.....

0

  Модел: ACP-12CH35AEVI Gold Капацитет: Ладење3517W Греење: 3810 W Разладувачки медиум.....

0

Модел: ACP-12CH35AEQI R32 Капацитет: Ладење 3520 W Греење: 3810 W Разладувачки медиум: R32 Ладењ.....

0

Модел: ACP-18CH50AEQI R32   Капацитет Ладење 5280 W Греење 5570 W   Разладувачки м.....

0

Модел: ACP-24CH70AEQI R32   Капацитет Ладење: 7030 W Греење: 7330 W   Разладувачки.....

0

Модел: ACP-24CH70AERI   Капацитет: Ладење: 7330 W Греење: 7330 W   Разладувачки ме.....

0

Модел: ACP-09CH25AEQI   Капацитет Ладење: 2640  Греење: 2930    Класа на енергетс.....

0

Модел ACP-09CH25AERI   Капацитет Ладење 2640 W Греење 2930 W   Разладувачки медиум.....

0

ACP-09CH25 AEX Ph-V-Hz 220-240V- 50Hz, 1Ph Ладењ.....

0

Модел ACP-09CH25AEYI   Капацитет Ладење 2640 W Греење 4103 W   Разладувачки медиу.....

0

Основни карактеристики   Функционалности: Memory функција, Anti cool Air диз.....

0

Модел ACP-12CH35AERI Gold R32   Капацитет Ладење 3520 W Греење 3,810 W    Класа н.....

0

Модел ACP-12CH35AERI R32 Капацитет Ладење 3520(820-4160)W Греење 3,810 W (1060-4780)W Класа.....

0

Модел ACP-12CH35AEVI   Капацитет Ладење 3517W Греење 3810 W   Разладувачки медиум.....

0

ACP-12CH35 AEX Ph-V-Hz 220-240V- 50Hz, 1Ph Ладењ.....

0

Модел ACP-12CH35AEXI   Капацитет Ладење 3520 W Греење 3810 W   Класа на енергетс.....

0

Модел ACP-12CH35AEYI   Капацитет Ладење 3517 W Греење 4250 W   Разладувачки медиу.....

0

Основни карактеристики   Функционалности: Memory функција, Anti cool Air диз.....

0

Модел ACP-18CH50AERI� � Капацитет Ладење 5280 W Греење 5570 W � Разладувачки меди.....