Производители :

Хард дискови

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Основни карактеристики Капацитет [ГБ] 3000 Интерфејс USB 3.0 Бафер [МБ] 64 Формат 3,5" Број на в.....

Внатрешен хард диск HDD INT WD 30EZRZ

7.499ден Без данок: 7.499ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 3000 Интерфејс SATA3 .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс USB 3.0 .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс USB 3.0 .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс USB 3.0 .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс USB 3.0 .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1 TB Интерфејс .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2 TB Интерфејс .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1 TB Интерфејс .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2 TB Интерфејс .....

Надворешен хард диск WD My Book 3TB

7.590ден Без данок: 7.590ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 3 TB Интерфејс USB 3.0 .....

Надворешен хард диск WD My Passport Black 1TB

4.200ден Без данок: 4.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1 TB Интерфејс .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 500 Интерфејс SATA3 .....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 1003FZEX

5.200ден Без данок: 5.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс SATA3 .....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 10EFRX

4.300ден Без данок: 4.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс SATA3 .....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 10EZEX

3.300ден Без данок: 3.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс SATA3 .....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 20EFRX

6.050ден Без данок: 6.050ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2000 Интерфејс SATA3 .....