Производители :

Компјутерски звучници

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Компјутерски звучници MSI CIRCLE 2.0

650ден Без данок: 650ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [W] 6W, 2x3W Фрекфенциски ра.....

Компјутерски звучници MSI ECHO 2.0

590ден Без данок: 590ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност �[W] 10W, 2x5W Однос сигнал/.....

Компјутерски звучници MSI VERSA 2.0

449ден Без данок: 449ден
0

Спецификација Основни карактеристики Снага [W] 6W, 2X3 Однос сигнал/шум [.....

Компјутерски звучници SP MSI SWING 2.0

489ден Без данок: 489ден
0

SP MSI SWING 2.0 звучници MS SWING 2.0, моќност 6W, 2x3W, фреквентен опсег 20Hz-18kHz, USB напојувањ.....

Компјутерски звучници SP MSI TOUR 2.0

660ден Без данок: 660ден
0

Идеален за сите ситуациии.Идеално за користење и со персонален компјутер и со лаптоп. Но, звучниците.....