Производители :

ПРОЕКТОРИ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

Спецификација Основни карактеристики Димензиии на платното [цм] 188x205 Б.....

Проектор ACER X113H HDMI, 3D ready, USB

19.300ден Без данок: 19.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид DLP Макс. резолуција 800x600 .....

Проектор BENQ MS506 3200 ANSI

21.990ден Без данок: 21.990ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид DLP Макс. резолуција 800x600 .....

Проектор BENQ MS527 3300 ANSI

23.290ден Без данок: 23.290ден
0

Projection System‎ - DLP ‎ Native Resolution‎ - SVGA (800 x 600) ‎ Brightness (ANSI Lumens)‎ - 3300.....

Проектор Canon MM Projector LVX320

24.490ден Без данок: 24.490ден
0

Пренослив XGA проектор кој нуди светли слики и се одликува со практично, мало и лесно куќиште. Сигур.....