Производители :

СКЕНЕРИ

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Canon CanoScan 9000F MKII

13.219ден Без данок: 13.219ден
0

Професионален филмски, фотографски, слајд и скенер за документи, 9600x9600dpi за филм, 4800x4800dpi .....

Canon CanoScan LiDE 220

5.038ден Без данок: 5.038ден
0

Скенирање со висок квалитет, брзо и едноставно, 4800x4800 dpi .....

Скенер CANON LIDE 120

4.700ден Без данок: 4.700ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип на скенер flatbed Макс. резолуци.....