Производители :

КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕМА

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Футрола за таблет MSI TBL-09 7"

399ден Без данок: 399ден
0

МС ТБЛ-09 7" црна кожна футрола за таблет до големина 7", превртена кожа, боја црна .....

Футрола за таблет TAB DOD MSI TAB-02 10"

690ден Без данок: 690ден
0

МС ТАБ-01 - елегантна футрола за таблет со држач. Сина футрола со држач кој се ротира 3.....

Футрола за таблет TAB DOD MSI TAB-04 8"

490ден Без данок: 490ден
0

МС ТАБ-04 - навлака за 8" таблет со држач. Навлаката е�обложена со мек плишан материјал.....

0

Спецификација� � Основни карактеристики Опис Sleeve за таблет, до 7.8", боја црна.....

0

Спецификација Основни карактеристики Опис MS TBL-06 7.8", црвена sleeve футрола за.....

0

Спецификација� Основни карактеристики Футрола и тастатура за 10" таблет компјутер. Тастатурата .....

0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 500 Интерфејс SATA3 .....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 1003FZEX

5.200ден Без данок: 5.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс SATA3 .....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 10EFRX

4.300ден Без данок: 4.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс SATA3 .....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 10EZEX

3.300ден Без данок: 3.300ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 1000 Интерфејс SATA3 .....

Хард диск (внатрешен) HDD INT WD 20EFRX

6.050ден Без данок: 6.050ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 2000 Интерфејс SATA3 .....