Производители :

Бојлер за бања

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

VIVAX EWH-50VR 50L

4.399ден Без данок: 4.399ден
0

EWH-50VR- Капацитет: 50 литри Моќност на греач: 2000W Резервоар од емајлиран челик.....

VIVAX EWH-80VR 80L

4.799ден Без данок: 4.799ден
0

EWH-80VR Капацитет: 80 литри Моќност на греач:2000W Резервоар од емајлиран челик .....