Производители :

Кујнски бојлер

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

EWH-10VRU 50L- Ниско монтажен

3.299ден Без данок: 3.299ден
0

Модел: ES 050 BASIC Волумен: 50Л Нето тежина: 17.7кг Греач:1500 KW Монтажа: Високо Димензии на бојле.....

VIVAX EWH-10VRA 10L | Високомонтажен бојлер

3.299ден Без данок: 3.299ден
0

EWH-10VRA- Високо монтажен Капацитет: 10 литри Моќност на греач: 2000W Полиуретанс.....