Производители :

Замрзнувачи

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Вертикален замрзнувач Gorenje F6181AJ

25.960ден Без данок: 25.960ден
0

Енергетска класа: A + Потрошувачка на енергија -годишно 297 kWh Напон: 220-230V Време за чување во .....

0

Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 210L Нето зафатнина: 182L 6 проѕирни фиоки; Фиоки за брзо .....

Хоризонтален замрзнувач Gorenje FH330W

16.690ден Без данок: 16.690ден
0

ОПИС: -Боја на апаратот:Бела -Врата:Метална рачка на врата Функции/Управување � � Брзо замрзнува.....

Хоризонтален замрзнувач Gorenje FH400W

17.199ден Без данок: 17.199ден
0

ОПИС: -Боја на апаратот:Бела -Врата:Метална рачка на врата Функции/Управување � � Брзо замрзнува.....

Вертикален замрзнувач GORENJE F 6245 W

19.299ден Без данок: 19.299ден
0

Функции/Управување Аналоген термометар Брзо замрзнување 1 компресор Регулација на температура Клима.....

0

Вертикален замрзнувач Енергетска класа: А+ Нето зафатнина 62 литири Проѕирни фиоки:3 Фиока за брзо з.....

0

Енергетска класа A+ Капацитет (бруто/нето); 210/182 l Капацитет нето: 182 l Анти-бактериска заштита .....

Хоризонтален замрзнувач GORENJE FX 210 W

14.900ден Без данок: 14.900ден
0

ОПИС: Боја на апаратот:Бела Врата:Метална рачка на врата Функции/Управување Брзо замрзнување 1 к.....