Производители :

Машини за перење садови

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Машина за миење садови VOX LC 2145- Бела

13.490ден Без данок: 13.490ден
0

Капацитет: 10 комплети� Енергетска класа: А� Класа на перење: А� Програми за перење: 5 + предперење�.....

Машина за садови GORENJE GS 63160 S

25.700ден Без данок: 25.700ден
0

Енергетска класа: A+ Максимална температура на влезната вода: 70 °C Тип на мотор: Асинхрон еднофазен.....

Машина за садови GORENJE GS 63160 W

24.200ден Без данок: 24.200ден
0

Енергетска класа: A+ Максимална температура на влезната вода: 70 °C Тип на мотор: Асинхрон еднофазен.....

Машина за садови VOX LC 22 IX

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Енергетска класа: А+ Класа на перење: А Класа на сушење: A Капацитет: 12 комплети Програми на перење.....

Машина за садови VOX LC 22 Бела

13.790ден Без данок: 13.790ден
0

Енергетска класа: А+ Класа на перење: А Класа на сушење: A Капацитет: 12 комплети Програми на перење.....