Производители :

Аудио опрема

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Звучници BLACKY 2.1

999ден Без данок: 999ден
0

 • моќност на сателит 2 W • моќност на сабвуфер 10 W • фрекфенциски опсег 20hz-20khz  * Во .....

2.0 Звучници TWINS

400ден Без данок: 400ден
0

вкупна моќност: 4W фрекфенциски  опсег 80Hz-18KHz USB приклучок    .....

2.0 Звучници Blur

471ден Без данок: 471ден
0

Power [W]6 Signal and noise ratio [dB]0 Frequency range100Hz-20kHz  USB .....

Bluetooth звучник MSI CAPSULE

999ден Без данок: 999ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 3W Однос сигнал/шум [dB] 76 Фреквенциски распон 90Hz-20KHz .....

Bluetooth звучник MSI CYLINDER

707ден Без данок: 707ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 3 Однос сигнал/шум [dB] 76 Фреквенциски распон 90Hz-20KH.....

VIVAX VOX Bluetooth радио BT-001B

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Основни карактеристики Звучници [В] 2x 3 Останато FM/AM, radio USB Енергија и потрошувачка .....

VIVAX VOX Bluetooth радио BT-001W

1.699ден Без данок: 1.699ден
0

Основни карактеристики Звучници [В] 2x 3 Останати карактеристики Останато FM/AM radio USB Енергија и.....

Безжични слушалки SUPREME IN-CAR

884ден Без данок: 884ден
0

Основни карактеристики Фреквенциски распон 23Hz-28KHz   .....

Звучници 2.1 SBOX SP-3069

1.550ден Без данок: 1.550ден
0

2.1звучници со 12W RMS Дрвен subwoofer & 2 сателити Frequency Resp.: 40Hz-20KHz Magnetic sh.....