Производители :

Електроника

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Дигитален фотоапарат Nikon Coolpix L840

11.490ден Без данок: 11.490ден
0

Effective pixels 16.0 million(Image processing may reduce the number of effective pixels.) Image sen.....

Дигитален фотоапарат Nikon Coolpix P530

16.990ден Без данок: 16.990ден
0

Effective pixels Effective pixels 16.1 million Image sensor Image sensor 1/2.3-in. CMOS total p.....

Дигитален фотоапарат Nikon Coolpix P610

23.490ден Без данок: 23.490ден
0

Effective pixels 16.0 million(Image processing may reduce the number of effective pixels.) Image sen.....

Дигитален фотоапарат Nikon Coolpix P7700

30.990ден Без данок: 30.990ден
0

Effective pixels 12.2 million Image sensor 1/1.7-in. type CMOS; total pixels: approx. 12.76 million .....

Дигитален фотоапарат Nikon Coolpix P900

35.990ден Без данок: 35.990ден
0

Effective pixels 16.0 million(Image processing may reduce the number of effective pixels.) Image sen.....

Дигитален фотоапарат Nikon Coolpix S01

6.990ден Без данок: 6.990ден
0

Effective pixels 10.1 million Image sensor 1/2.9-in. type CCD; total pixels: approx. 10.34 million L.....

0

Effective pixels 20.1 million(Image processing may reduce the number of effective pixels.) Image sen.....

0

Effective pixels 20.1 million Image sensor 1/2.3-in. type CCD; total pixels: approx. 20.48 million L.....

Дигитален фотоапарат Nikon Coolpix S3700

7.990ден Без данок: 7.990ден
0

Effective pixels 20.1 million(Image processing may reduce the number of effective pixels.) Image sen.....