Производители :

Електроника

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Грамофон ретро HYUNDAI RTC 611

18.700ден Без данок: 18.700ден
0

  Аналоген тјунер со покажувач Bandwidth - FM / AM Мануелно бирање на станиците ЦД диск LED д.....

0

Exmor R™ CMOS сензор   Процесор за слика BIONZ X   Широкоаголен објектив од ZEISS®   Јасно зумира.....

Држач за ТВ ELDA LUX LCD/LED 1742 PL

1.093ден Без данок: 1.093ден
0

Останати карактеристики Останато ELDA LUX држач за LCD/LED 1742 PL, VESA стандард: 75x75, 100x.....

Звучници MSI 2.0 TWINS

650ден Без данок: 650ден
0

вкупна моќност: 4W фрекфенциски� опсег 80Hz-18KHz USB приклучок� � .....

Звучници MSI CUBE

670ден Без данок: 670ден
0

Основни карактеристики: Моќност [W] 4W Фрекфенциски распон 80Hz-18KHz .....

Звучници MSI SQUARE

760ден Без данок: 760ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 6 Фреквенциски распон 150Hz - 18kHz � .....

Звучници MSI TOWERS 2.0

780ден Без данок: 780ден
0

Основни карактеристики Снага [W] 6 Однос сигнал/шум [dB] 0 Френкфенциски распон 150Hz-20.....

Метеоролошка станица Hyundai WSC1925GR

1.000ден Без данок: 1.000ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролирано време - 433 MHz фреквенција пренос од надворешен сензор - опци.....

Метеоролошка станица Hyundai WSC2005W

1.700ден Без данок: 1.700ден
0

- DCF 77 радио сигнал со контролирано време - comfort индекс покажувач за оптимална средина - .....