Производители :

Електроника

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

полнач за мобилен телефон со УСБ приклучок 2.1А Спецификација.....

Пренослив DVD плеер QUADRO 600P

6.290ден Без данок: 6.290ден
0

Репродукција: CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD, DVDCD, DivX, JPEG, Kodak Pictu.....

Продолжен кабел CC MSI STREAM 3, 1.5M

250ден Без данок: 250ден
0

Спецификација    Основни карактеристики Број на утикачи 3 .....

0

Спецификација    Основни карактеристики Број на утикачи 5 .....

Продолжен кабел CC MSI USB 2.0 A-A

77ден Без данок: 77ден
0

Спецификација� � Основни карактеристики Должина [м] 2 Вид.....

Продолжен кабел CC MSI USB 2.0 A-A, 3М

130ден Без данок: 130ден
0

Спецификација Основни карактеристики Должина [м] 3 ВИД НА К.....

0

Спецификации Basic features Length [m] 5 Type cables US.....

Проектор ACER X115H SVGA 3300 ANSI, HDMI

21.400ден Без данок: 21.400ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид DLP Макс. резолуци.....

Проектор ACER X117H

23.100ден Без данок: 23.100ден
0

Спецификација Основни карактеристики Вид DLP Макс. резолуци.....