Производители :

Електроника

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Звучници BLACKY 2.1

999ден Без данок: 999ден
0

 • моќност на сателит 2 W • моќност на сабвуфер 10 W • фрекфенциски опсег 20hz-20khz  * Во .....

2.0 Звучници TWINS

400ден Без данок: 400ден
0

вкупна моќност: 4W фрекфенциски  опсег 80Hz-18KHz USB приклучок    .....

2.0 Звучници Blur

471ден Без данок: 471ден
0

Power [W]6 Signal and noise ratio [dB]0 Frequency range100Hz-20kHz  USB .....

Bluetooth звучник MSI CAPSULE

999ден Без данок: 999ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 3W Однос сигнал/шум [dB] 76 Фреквенциски распон 90Hz-20KHz .....

Bluetooth звучник MSI CYLINDER

707ден Без данок: 707ден
0

Основни карактеристики Моќност [W] 3 Однос сигнал/шум [dB] 76 Фреквенциски распон 90Hz-20KH.....

CANON digitalni fotoaparat IXUS 145 Red

4.306ден Без данок: 4.306ден
0

Основни карактеристики Чип CCD Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. зу.....

0

Основни карактеристики Чип CCD Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. зу.....

CANON дигитален фотоапарат IXUS 132

5.990ден Без данок: 5.990ден
0

Основни карактеристики: Чип CCD Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. зум .....

0

Основни карактеристики Чип CCD Сензор [МПиkc] 16 Максимална резолуција 4608x3456 Опт. зум 5.....