Производители :

Велосипеди

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Велосипед MAX RUNNER 3.0 БЕЛ-СИН 27.5"

6.990ден Без данок: 6.990ден
0

Метален рам  Големина на тркала: 27.5" Дупли алуминиумски бандажи  Предна диск кочница и алуминиу.....

ВЕЛОСИПЕД MAX Alpine 3.0 Сив металик 27.5" Shimano

11.990ден Без данок: 11.990ден
0

Алуминиумски рам Големина на рам: 27,5" Алуминиумски управувач 620х2,2Т Алуминиумски стем Н=40 Д.....

ВЕЛОСИПЕД MAX CITY ADVANCE 3.0 Бел 26"

6.990ден Без данок: 6.990ден
0

Метален рам 26"x17"� Двојни алуминиумски бандажи Метални предни и задни кочници V-brake Полуалуми.....

ВЕЛОСИПЕД MAX CITY ADVANCE 3.0 Црн 26"

6.990ден Без данок: 6.990ден
0

Метален рам Големина на тркала: 26" Двојни алуминиумски бандажи� Алуминиумски предни и задни кочн.....

ВЕЛОСИПЕД MAX CROSS FOREST 3.0 ЦРН 27.5" SHIMANO

13.490ден Без данок: 13.490ден
0

Алуминиумски рам Преден SHIMANO TE TOURNEI менувач Среден SHIMANO ТOURNEI менувач Заден SHIMANO R.....

ВЕЛОСИПЕД MAX EAST COAST 3.0 20"

7.990ден Без данок: 7.990ден
0

Метален рам� Големина на тркала: 20" Алуминиумски предни и задни кочници Фиксна вилушка Алуминиу.....

Велосипед MAX GMX 3.0 БЕЛ 20"

5.790ден Без данок: 5.790ден
0

Големина на тркала 20" Челични бандажи  Метални предни и задни кочници  Касетна средна осовина  .....

ВЕЛОСИПЕД MAX LF 2008 1.0 БЕЛ 20" Shimano Folding

16.590ден Без данок: 16.590ден
0

Алуминиумски велосипед на склопување; Големина 20" Двојни алуминиумски бандажи; Предна и задна ко.....

ВЕЛОСИПЕД MAX Missy 3.0 Pink 24''

6.990ден Без данок: 6.990ден
0

Големина на тркала 24" Метален рам  Дупли алуминиумски бандажи  Алуминиумски предни и задни кочни.....

ВЕЛОСИПЕД MAX RS1 3.0 БЕЛ 20" Contra

5.790ден Без данок: 5.790ден
0

Метален рам  Големина на тркала: 20" Челични бандажи Метални предни и задни кочници Касетна сред.....

ВЕЛОСИПЕД MAX SKY RUNNER 3.0 Nickel 27.5" Shimano The X

9.290ден Без данок: 9.290ден
0

Метален рам Двојни алуминиумски бандажи Предна диск кочница и алуминиумска задна кочница V-brake .....

Велосипед MAX SKY SPORT 3.0 Син 24"

8.290ден Без данок: 8.290ден
0

Големина на тркала 24 Метален рам Двојни алуминиумски бандажи Алуминиумски предни и задни кочници.....

Велосипед MAX Street Wolf 2.0 ЦРН 20"

9.990ден Без данок: 9.990ден
0

Двојни алуминиумски бандажи;   Алуминиумски кочници; Алуминиумски рачки за кочници; Метални педал.....

Велосипеди MAX HAMMER 3.0 Син 24"

7.990ден Без данок: 7.990ден
0

Метален рам Големина на тркала: 24" Дупли алуминиумски бандажи Алуминиумски предни и задни кочниц.....

Sale Сет од две светла за на тркало со боја по избор Quick View
0

Карактеристики на производот: Светлата се монтираат/навртуваат на ѕиваната Светлата се вклучуваат .....