Производители :

Филтри за прочистувачи на воздух

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Филтер за воздух за Winix HR1000

4.500ден Без данок: 4.500ден
0

Вистински HEPA филтер кој е обложен со анти бактериски третман. Филтрира 99,97% од ПМ честичките пог.....

Филтер за воздух за Winix U300

4.000ден Без данок: 4.000ден
0

Сет од филтри спакувани во пластична касета. Сетот се состои од префилтер третиран со антибактериска.....

Филтер за воздух за Winix U450

4.500ден Без данок: 4.500ден
0

Сет од филтри спакувани во пластична касета. Сетот се состои од префилтер третиран со антибактериска.....