Производители :

Дом и декорација

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Магнетна плоча - планер

1.330ден Без данок: 1.330ден
0

Плоча со магнетна површина за пишување и суво бришење со 2 прегради за поштата, 3 метални закачалки .....

Плоча за пишување SHOPPING LIST

400ден Без данок: 400ден
0

Црна плоча со површина наменета за пишување со креда. Предвидена за запишување на шопинг продукти .....

0

Плутена плоча изработена од боровина со картонска позадина и 6 пинчиња.  .....

Сет од 2 кутии - Бели 47*37*20 cm

650ден Без данок: 650ден
0

Сет од 2 бели кутии со димензии 47*37*20 cm .....

Сет од 2 кутии - Црни 37*26*17 cm

600ден Без данок: 600ден
0

Сет од 2 црни кутии со димензии�37*26*17 CM .....

Сет од 2 кутии - Црни 47*37*20 cm

650ден Без данок: 650ден
0

Сет од 2 црни кутии со димензија 47х37х20 см� .....

Сет од 3 кутии - Дизајн Пејсаж

700ден Без данок: 700ден
0

Сет од 3 кутии со димензии  32х23х15 см, 23х18х14 см и 22х13х13 см со дизајн пејсаж. .....

Сет украсни кутии - Бели

580ден Без данок: 580ден
0

Основни карактеристики Сет од 4 украсни кутии. Дизајн: бел / елка� Димензии на најгол.....

0

Табуретка за седење и кутија за пакување� Материјал вештачка кожа Димензии�36*36*36 .....