Производители :

Бојлери

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Бојлер Bosch S 010 10L Високомонтажен

3.990ден Без данок: 3.990ден
0

Модел: ES 010-1М Волумен: 10Л Нето тежина: 6,5кг Греач:1500 KW Монтажа: Високо Димензии на бојл.....

Бојлер BOSCH S 050 50L Вертикален

5.490ден Без данок: 5.490ден
0

Модел: ES 050 BASIC Волумен: 50Л Нето тежина: 17.7кг Греач:1500 KW Монтажа: Високо Димензии на .....

Бојлер BOSCH S 080 80L Вертикален

5.990ден Без данок: 5.990ден
0

Модел: ES 080 BASIC Волумен: 80Л Нето тежина: 21.4кг Греач:2000 KW Монтажа: Високо Димензии на .....

Бојлер TERMILL проточен 7KW Н/ВМ

5.400ден Без данок: 5.400ден
0

Модел: PGV 7 P Монтажа: Ниско/високо� Моќност:7 KW Приклучна моќ(V):380 V Минимален работен прот.....

Бојлер ДОМ ПАНЧЕВО 80L

10.350ден Без данок: 10.350ден
0

Бојлер дом 80 литри Вертикален Капацитет: 80L Греач 2000W Иноксен казан .....

Вертикален бојлер VIVAX EWH-50VR - 50L

4.699ден Без данок: 4.699ден
0

Модел: EWH-50VR Капацитет: 50L Моќност на греачот: 2000W Вид: Резервоар од емајлиран челик,.....

Вертикален бојлер VIVAX EWH-80VR - 80L

5.299ден Без данок: 5.299ден
0

Модел: EWH-80VR Капацитет 80L Моќност на греачот: 2000W Вид: Резервоар од емајлиран челик, .....

0

Модел: EWH-10VRA Капацитет: 10L Моќност на греачот: 2000W Вид: Емајлиран челик, сигурносен .....

0

Модел: EWH-10VRU Капацитет: 10L Моќност на греачот: 2000W Вид: Емајлиран челик, сигурносен .....