Производители :

Канцелариска опрема и додатоци

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Веб камера WC MSI web камера 2003

889ден Без данок: 889ден
0

Спецификација Основни карактеристики Технологија CMOS Резол.....

VIVAX HOME ледомат IM-121T

7.900ден Без данок: 7.900ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет за вода (литри) 2,4 .....

Безжичен телефон PANASONIC KX-TG1611FXH

1.210ден Без данок: 1.210ден
0

Основни карактеристики Тип безжичен Карактеристики Caller ID Именик LCD екран Ограничување / забрана.....

Дискови CD –R CD TRX CD-R SP50

730ден Без данок: 730ден
0

Спецификација Основни карактеристики Тип n/a Боја Silve.....

Ел. бокал за вода VIVAX HOME WH-174W

850ден Без данок: 850ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2200 Капацитет [л] 1,7 Останато автоматско исклучување, .....

Електричен бокал VIVAX HOME WH-175L

830ден Без данок: 830ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 2200 Капацитет [л] 1,7 Останато автоматско исклучување, .....

MSI HUB-04, 2.0 4 портови

399ден Без данок: 399ден
0

Спецификација Основни карактеристики Опис 4 x 2.0 портови, без напојува.....

SSD уред 256GB PM871a Client Edition Bulk

6.000ден Без данок: 6.000ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 256 Величина.....

SSD уред 512GB PM871a Client Edition Bulk

9.800ден Без данок: 9.800ден
0

Спецификација Основни карактеристики Капацитет 512 Величина.....