Производители :

Микробранови печки

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:
0

  Боја: Боја бела Лакирана Врата: Стакло Челна плоча: Лакирана Начин на отварање на.....

VIVAX HOME микробранова печка MWO-2075WH

3.690ден Без данок: 3.690ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [В] 700 Скара .....

VIVAX HOME микробранова печка MWO-2076SL

3.290ден Без данок: 3.290ден
0

Основни карактеристики Моќност [В] 700 Скара [В] n/a Волумен на печка [л] 20 Останато 5 .....

0

Капацитет на микро печката: 20 литри; Моќност: 700W; 5 нивоа на моќност, вклучувајќи и опција .....

0

   Боја: Металик Лакирана Врата: Стакло Челна плоча: Инокс Начин на отварање на вра.....

0

      Боја: Сребрена   Основни податоци Челна плоча: Лакирана Врата: Стакло   Лакирана Отварање на в.....

Вградна микробранова печка MAX AG 820 BGH

7.487ден Без данок: 7.487ден
0

Спецификација Тип -Вградна микробранова Kапацитет на микро печката: 20 литри; Грил функција: да.....

Микробранова печка VIVAX HOME MWO-2077

2.760ден Без данок: 2.760ден
0

Спецификација Основни карактеристики Моќност [В] 700 Скара .....