Производители :

Шпорети

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

Електричeн шпорет Alfa plam SG.122.55.13

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa plam SG.122.55.12 Вкупна моќ на електричниот дел [W] 5115� Вкупна мо.....

Електричeн шпорет Alfa plam С 140.55.13

12.890ден Без данок: 12.890ден
0

Основни карактеристики Tип Alfa plam С 140.55.12 Вкупна моќ [W] 7915� Пресек на приклучен кабел� гг/.....

Електричeн шпорет Alfa plam С 140.55.33 - Кафен

12.890ден Без данок: 12.890ден
0

Бела кафена Експрес рингла Дупло стакло Вкупна сила 7915w Димензии на рерна во мм в*ш*д 320*460*.....

Електричен шпорет VOX EHB604

11.490ден Без данок: 11.490ден
0

Енергетска класа: Б;� Стандардни рингли 3 и 1 експрес рингла;� 1 рингла - Ø 220 mm-2000W;� 1 ринг.....

МИНИ РЕРНА SEVERIN 2034

4.519ден Без данок: 4.519ден
0

Тип - МИНИ РЕРНА Куќиште од нерѓосувачки челик со елементи за греење од 1500 W Услуга капаците.....

Електричен шпорет MBS NL 60- Бел

10.990ден Без данок: 10.990ден
0

MBS Smederevac (Milan Blagojevic Smederevac)�NL 60 • Електричен шпорет • 60цм • бела боја • 4 ри.....

Електричен шпорет NEO E 525 IX

12.990ден Без данок: 12.990ден
0

Места за готвење: 4 Регулација на температура на ринглите Енергетска класа: А Двојно стаклена вра.....

Мини рерна VIVAX HOME MO-4002B

5.200ден Без данок: 5.200ден
0

Спецификација Основни карактеристики Снага [W] 1500 Боја .....

Плински шпорет FERRE E 6340 G-I S

14.000ден Без данок: 14.000ден
0

Europool, Safety Switch Фурна на Плин 4 Решоа на плин 1 Тепсиjа , 1 Решетка Дупло Стакло Капак .....