Производители :

Аспиратори

Листа Прикажи: Табела
Сортирај по:
Прикажи:

ѕиден аспиратор Siemens LC58950

36.990ден Без данок: 36.990ден
0

Основни карактеристики Вид  ѕиден  аспиратор Број на брзини 3 плус едно интензивно ниво Ниво на бучн.....

АСПИРАТОР GORENJE DF6315X

4.150ден Без данок: 4.150ден
0

   Технички карактеристики Вграден кујнски аспиратор Издувно и проточно Енергетска к.....

АСПИРАТОР GORENJE DK6315X

6.190ден Без данок: 6.190ден
0

       Технички карактеристики Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Издувно и проточно .....

АСПИРАТОР MAX АРТ ДЕКО 6 Б EC

9.590ден Без данок: 9.590ден
0

Мотор: 95W двојно-турбински заштитен хипер мотор; Сензорски команди на стаклена контролна табла; .....

АСПИРАТОР MAX АРТ ДЕКО9 С 900

12.999ден Без данок: 12.999ден
0

Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор;  Сензорски команди на стаклената контролна таб.....

Аспиратор ѕиден Siemens LC45650 INOX

14.990ден Без данок: 14.990ден
0

Основни карактеристики Вид  ѕиден  аспиратор Број на брзини 3 бучност  1 степен 53 дБ, 2.....

АСПИРАТОР МАX СТАНДАРД2 2260 W

2.950ден Без данок: 2.950ден
0

Мотор: 2 x 125W турбински заштитен мотор Механичка контролна табла со 3 брзини On/ Off пилот с.....